Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти на 4 порції:
113 гр хлібних крихт
цедра 1 лимона
50 г тертого свіжого сиру Пармезан
1 ч л орегано
1 середнє яйце збити
4 курячі грудки без кісток і шкіри
2 ст. л. оливкової олії
Томатний соус:
1 ст. л. оливкової олії
1 цибулина, дрібно порізана
400 гр порізаних консервованих томатів з часником
сіль і свежеломолотый чорний перець
Інструкції:
1. Змішати крихти, лимонну цедру, пармезан, орегано та приправи. Покласти суміш на велику тарілку. У окремій мисці збити яйце.
2. Прокласти шматки курки між двома аркушами пергаменту і відбити до товщини 1 см.
3. Занурювати шматки курки в яйце, потім в крихти, сильно притискаючи крихти.
4. Розігріти олію в сковороді, обсмажити курку близько 7-8 хв. з кожної сторони.
5. Для томатного соусу, розігріти олію на сковороді і обсмажити цибулю до м'якості. Додати банку томатів і готувати 5-7 хв. Приправити за смаком.
6. Подавати курку з томатним соусом і зеленим салатом.