Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Нам знадобиться:
    стегно куряче - 800г;
    сир плавлений - 400г;
    часник - 4зубчика;
    вода;
    сіль за смаком);
    чорний перець (мелений, за смаком).
    Приготування:
    Кладемо стегенця в каструлю (рубати на дві частини я не стала кожне стегенце), наливаємо воду, щоб вона була на 2 пальця вище стегенець, додаємо перець, солити я не стала, посолити краще в самому кінці, після того, як додати сир (він буває різною мірою солоності).
    На середньому вогні тушкуємо під кришкою близько години, щоб м'ясо проварити, а бульйон став дуже концентрований і його було небагато.
    Після цього додаємо сир і добре перемішуємо, прибираємо каструлю з вогню і залишаємо “дійти” ще хвилин 10.
    Додати подрібнений часник (я тру на дрібній тертці).
    Готові стегенця з соусом розкладаємо по тарілках. Гарнируем рисом, вареним або смаженою картоплею, посипаємо зеленню.
    Фото і рецепт: horo6aya