Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Нам знадобиться:
стегно куряче - 800г;
сир плавлений - 400г;
часник - 4зубчика;
вода;
сіль за смаком);
чорний перець (мелений, за смаком).
Приготування:
Кладемо стегенця в каструлю (рубати на дві частини я не стала кожне стегенце), наливаємо воду, щоб вона була на 2 пальця вище стегенець, додаємо перець, солити я не стала, посолити краще в самому кінці, після того, як додати сир (він буває різною мірою солоності).
На середньому вогні тушкуємо під кришкою близько години, щоб м'ясо проварити, а бульйон став дуже концентрований і його було небагато.
Після цього додаємо сир і добре перемішуємо, прибираємо каструлю з вогню і залишаємо “дійти” ще хвилин 10.
Додати подрібнений часник (я тру на дрібній тертці).
Готові стегенця з соусом розкладаємо по тарілках. Гарнируем рисом, вареним або смаженою картоплею, посипаємо зеленню.
Фото і рецепт: horo6aya