Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
8 курячих стегенець
1 цибуля
1 банка (400 мл) консервованих томатів у власному соку
2 ст.л. томатної пасти
125 г кукурудзи
2 ст.л. маслинові масла
1/2 ч.л. червоного перцю
1 ч.л. коріандру
Сіль, перець
Нагріти олію в сковороді, додати курячі ніжки і обсмажити до коричневої кірочки з усіх боків. Дістати з сковороди і відкласти.
Додати нарізану цибулю і обсмажувати 3-4 хвилини до м'якості. Потім додати червоний перець і коріандр, помішувати кілька секунд.
Додати нарізані помідори із соком банки і томатну пасту. Повернути курку в сковороду і тушкувати 20 хвилин до готовності. Додати кукурудзу і готувати 3-4 хвилини.
Приправити за смаком. Подавати з рисом.
Автор: Олена Смирнова
Фото: eda.ru