Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти
    фарш курячий - 300 г;
    картопля - 400 г;
    гарбуз - 200 г;
    морква - 100 г;
    гриби (опеньки заморожені) - 80 г;
    цибуля ріпчаста - 150 г;
    курячий бульйон - 0,6 л;
    зубчик часнику;
    сіль, перець, перець за смаком.
    Влітку ми збирали опеньки. Частина грибів я трохи відварила і заморозила, щоб взимку використовувати в різних стравах. Такі гриби потрібно лише попередньо розморозити.
    Гарбуз, морква, картоплю очистити, крупно нарізати. Цибулю обчистити і дрібно нарізати.
    курячий фарш додати половину дрібно нарізаної цибулі, подрібнений зубчик часнику, сіль, перець за смак. Ретельно перемішати фарш, зліпити фрикадельки завбільшки з волоський горіх.
    На дно горщика викласти гриби, цибуля, морква, картопля, гарбуз. Посолити і приправити спеціями.
    Потім викласти фрикадельки з курячого фаршу і залити курячим бульйоном так, щоб він покривав овочі.
    Поставити нудитися горщики в попередньо розігрітий до 180 градусів духова шафа на 45-50 хвилин.
    Готові фрикадельки з овочами дорослим я рекомендую подавати в горщиках. А ось для дітей краще викласти на тарілки. Подавати з нарізаної зеленню і сметаною.
    Фото і рецепт: Господиня