Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    куряча грудка (філе) - 2 шт.
    зелений горошок - 200 г.
    сіль - за смаком
    перець - за смаком
    часник - 1 зубчик
    оливкова олія - кілька крапель
    Розігріти в сотейнику невелику кількість вершкового масла, додати горошок і обсмажити. Додати трохи води і тушкувати. Розім'яти горох в пюре. Масу посолити і поперчити за смаком.
    Курячу грудинку розрізати навпіл, не прорізаючи одного боку і розгорнути. Злегка відбити. Посипати курку перцем і сіллю. Нанести горохове пюре. Часник дрібно нарізати і посипати їм начинку.
    Збризнути все оливковою олією. Загорнути рулетом. Перекласти рулети в вогнетривке блюдо, змащений маслом. Поставити в розігріту до 200 градусів духовку і запікати близько 40 хвилин.
    Готові рулетики перекласти на тарілку і подати до столу.
    Приємного апетиту