Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
куряча грудка (філе) - 2 шт.
зелений горошок - 200 г.
сіль - за смаком
перець - за смаком
часник - 1 зубчик
оливкова олія - кілька крапель
Розігріти в сотейнику невелику кількість вершкового масла, додати горошок і обсмажити. Додати трохи води і тушкувати. Розім'яти горох в пюре. Масу посолити і поперчити за смаком.
Курячу грудинку розрізати навпіл, не прорізаючи одного боку і розгорнути. Злегка відбити. Посипати курку перцем і сіллю. Нанести горохове пюре. Часник дрібно нарізати і посипати їм начинку.
Збризнути все оливковою олією. Загорнути рулетом. Перекласти рулети в вогнетривке блюдо, змащений маслом. Поставити в розігріту до 200 градусів духовку і запікати близько 40 хвилин.
Готові рулетики перекласти на тарілку і подати до столу.
Приємного апетиту