Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
300 г курячого філе,
1 болгарський перець,
1 яйце куряче сире,
1 ст. л. панірувальних сухарів,
2 ст. л. борошна пшеничного вищого сорту,
1 ч. л. сушеного базиліка,
рослинна олія,
сіль за смаком,
перець за смаком.
Приготування:
Куряче філе відбити і сформувати.
розбити Яйце в миску, посолити і поперчити. Збити.
Додати панірувальні сухарі, половину базиліка і 1 ст. ложку борошна. Добре збити.
Обваляти в філе клярі і обсмажити на рослинній олії з двох боків до золотистої скориночки. Викласти на паперовий рушник.
На невеликій кількості рослинного масла, обсмажити скибочками порізаний перець.
Додати 1/4 склянки води, базилік і сіль. Додати борошно, що залишилося, і постійно помішуючи зняти з вогню, після загустіння.
Відбивну розрізати на шматочки і викласти на тарілку, додати шматочки перцю з соусом. Прикрасити гілочкою кропу.
Приємного апетиту!