Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
Філе куряче - 1 шт
Перець (болгарський) - 0.5 шт
Помідори (середні) - 3 шт
Базилік (свіжий) - 5-6 шт
Часник - 2 зуб.
Масло (рослинна) - 2-3 ст. л.
Сіль за смаком)
Цукор (за смаком)
Паприка (солодка)
Приготування:
Перець промити, нарізати невеликими кубиками.
Помідори вимити, нарізати також невеликими кубиками.
Обсмажити перець на рослинній олії 2-3 хвилини.
Викласти помідори до перцю і тушкувати ще 5 хвилин.
Посолити, поперчити, додати цукор, паприку, дрібно нарізаний часник, порізані листя базиліка, перемішати і довести до кипіння. Наш томатний соус готовий!
Куряче філе порізати на порційні шматки, посолити і поперчити.
Обсмажити в малій кількості олії на великому вогні. З двох боків до готовності.
Викласти на тарілку шматочки курки і полити томатним соусом.
Подавати гарячим.
Приємного апетиту!
Фото і рецепт: terry-68