Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
200 г нежирної свинини,
10 шт. картоплі,
1 морква червона,
200 г свіжої капусти,
1 цибулина,
2 свіжих помідорів,
1 пучок кропу (зелень),
1 пучок зеленої цибулі,
рослинна олія,
сіль за смаком,
перець за смаком.
Приготування:
Цибулю дрібно нашаткувати і обсмажити на рослинній олії в каструлі з товстим дном або казані.
Додати шматочками порізане м'ясо і обсмажувати до напівготовності.
Додати нарізану брусками моркву і 100 г води. Тушкувати на середньому вогні 10-12 хвилин.
Додати нашатковану капусту і порізані кубиками помідори. Додати ще 200 г води і тушкувати на повільному вогні 15 хвилин під кришкою.
Добре перемішати. Посолити і поперчити.
Картопля заздалегідь очистити і відварити в підсоленій воді до готовності.
Викласти в середину глибокого страви м'ясо з овочами, за допомогою шумівки, а по краях картоплю. Полити бульйоном від м'яса.
все Посипати рубленою зеленню і відразу подавати до столу.
Приємного апетиту!