Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
300 г м ’ якоті свинини,
2-3 картоплини,
100 г білокачанної капусти,
1 цибулина,
100 г свіжих шампіньйонів,
100 г сметани,
рослинна олія,
сіль, перець.
Приготування:
М'ясо порізати невеликими шматочками і обсмажити з дрібно нашинкованою цибулею на рослинній олії.
Тушкувати 10-15 хвилин. Посолити і поперчити.
Перекласти в горщик або глибоку форму.
Додати зверху порізаний кубиками картопля.
Капусту нашинкувати і обсмажити на невеликій кількості олії 2-3 хвилини, посолити, викласти зверху картоплі.
Гриби нарізати скибочками, обсмажити, трохи посолити і поперчити.
Викласти зверху капусти і залити сметаною.
Зверху накрити кришкою або шматочком фольги. Запекти в духовці 30 хвилин при температурі 180 градусів С.
Готову страву шарами викласти в тарілки і посипати зеленню.
Приємного апетиту!