Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    300 г м ’ якоті свинини,
    2-3 картоплини,
    100 г білокачанної капусти,
    1 цибулина,
    100 г свіжих шампіньйонів,
    100 г сметани,
    рослинна олія,
    сіль, перець.
    Приготування:
    М'ясо порізати невеликими шматочками і обсмажити з дрібно нашинкованою цибулею на рослинній олії.
    Тушкувати 10-15 хвилин. Посолити і поперчити.
    Перекласти в горщик або глибоку форму.
    Додати зверху порізаний кубиками картопля.
    Капусту нашинкувати і обсмажити на невеликій кількості олії 2-3 хвилини, посолити, викласти зверху картоплі.
    Гриби нарізати скибочками, обсмажити, трохи посолити і поперчити.
    Викласти зверху капусти і залити сметаною.
    Зверху накрити кришкою або шматочком фольги. Запекти в духовці 30 хвилин при температурі 180 градусів С.
    Готову страву шарами викласти в тарілки і посипати зеленню.
    Приємного апетиту!