Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
300 г м ’ якоті свинини,
200 г очищеної гарбуза,
100 г свіжомороженого зеленого горошку,
1 цибулина,
3 ст. л. рослинного масла,
1 щепот. червоного меленого перцю,
кріп (зелень),
сіль за смаком.
Приготування:
М'ясо нарізати кубиками, цибулю нашинкувати. Обсмажувати м'ясо з цибулею на рослинний маслі 5-7 хвилин.
&Додати frac14; склянки води і тушкувати під кришкою на середньому вогні 10-12 хвилин.
Додати порізану кубиками гарбуз і горошок. Посолити і поперчити. Добре перемішати. Готувати до м'якості гарбуза 3-5 хвилин.
Викласти на таріль і поспати дрібно нашаткувати кропом.
Приємного апетиту!