Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    300 г м ’ якоті свинини,
    200 г очищеної гарбуза,
    100 г свіжомороженого зеленого горошку,
    1 цибулина,
    3 ст. л. рослинного масла,
    1 щепот. червоного меленого перцю,
    кріп (зелень),
    сіль за смаком.
    Приготування:
    М'ясо нарізати кубиками, цибулю нашинкувати. Обсмажувати м'ясо з цибулею на рослинний маслі 5-7 хвилин.
    &Додати frac14; склянки води і тушкувати під кришкою на середньому вогні 10-12 хвилин.
    Додати порізану кубиками гарбуз і горошок. Посолити і поперчити. Добре перемішати. Готувати до м'якості гарбуза 3-5 хвилин.
    Викласти на таріль і поспати дрібно нашаткувати кропом.
    Приємного апетиту!