Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Я вважаю, що не тільки в моєму дитинстві асоціації з цією стравою були такі, що я багато років навіть чути не хотіла це назва. Але, коли готую його сама і з якісних продуктів, воно не має нічого спільного з тим, що мені згодовували у їдальні в дитинстві. Пропоную покроковий рецепт.
Інгредієнти:
- рубленого м'яса - 500 гр;
- цибуля - 1 великий;
- паприка - 1/2 ч.л.;
- мелений перець чилі - 1/4 ч.л.;
- сіль, чорний мелений перець;
- олія для смаження.
Кінцевий результат залежить від якості фаршу! Краще, звичайно, зробити самим з хорошого м'яса, або бути абсолютно впевненим у купованому.
Ставимо варитися макарони в підсоленій киплячій воді, за інструкції на упаковке.В розігрітій з рослинним маслом сковорідці починаємо смажити фарш. Дуже важливо на початковому етапі добре і ретельно розбивати лопаткою фарш, щоб не було грудочок, - чим він буде дрібніше, тим смачніше буде готову страву.
Коли фарш стане абсолютно сіро-коричневим, без розовинок - він готовий. Смажити сильно теж не треба. Солимо й перчимо чорним перцем.
Поки смажиться фарш, дрібно ріжемо цибулю.
Готовий фарш викладаємо в миску.
На тій же сковорідці підсмажуємо цибулю, недовго, тільки до м'якості. Відправляємо до нього перець чилі й паприку, перемішуємо.
Перемішуємо готовий цибулю з фаршем в мисці.
Коли макарони будуть готові, зливаємо воду.
Все в тій же нашої сковорідці, додавши рослинного масла, обсмажуємо макарони буквально до появи перших золотинок.
Потім відправляємо до них фарш з цибулею, перемішуємо, прогріваємо всі разом пару хвилин і вимикаємо.
Дуже смачно зі свіжими овочами.
Приємного апетиту!
Ольга Злобіна.