Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Я вважаю, що не тільки в моєму дитинстві асоціації з цією стравою були такі, що я багато років навіть чути не хотіла це назва. Але, коли готую його сама і з якісних продуктів, воно не має нічого спільного з тим, що мені згодовували у їдальні в дитинстві. Пропоную покроковий рецепт.
    Інгредієнти:
    - рубленого м'яса - 500 гр;
    - цибуля - 1 великий;
    - паприка - 1/2 ч.л.;
    - мелений перець чилі - 1/4 ч.л.;
    - сіль, чорний мелений перець;
    - олія для смаження.
    Кінцевий результат залежить від якості фаршу! Краще, звичайно, зробити самим з хорошого м'яса, або бути абсолютно впевненим у купованому.
    Ставимо варитися макарони в підсоленій киплячій воді, за інструкції на упаковке.В розігрітій з рослинним маслом сковорідці починаємо смажити фарш. Дуже важливо на початковому етапі добре і ретельно розбивати лопаткою фарш, щоб не було грудочок, - чим він буде дрібніше, тим смачніше буде готову страву.
    Коли фарш стане абсолютно сіро-коричневим, без розовинок - він готовий. Смажити сильно теж не треба. Солимо й перчимо чорним перцем.
    Поки смажиться фарш, дрібно ріжемо цибулю.
    Готовий фарш викладаємо в миску.
    На тій же сковорідці підсмажуємо цибулю, недовго, тільки до м'якості. Відправляємо до нього перець чилі й паприку, перемішуємо.
    Перемішуємо готовий цибулю з фаршем в мисці.
    Коли макарони будуть готові, зливаємо воду.
    Все в тій же нашої сковорідці, додавши рослинного масла, обсмажуємо макарони буквально до появи перших золотинок.
    Потім відправляємо до них фарш з цибулею, перемішуємо, прогріваємо всі разом пару хвилин і вимикаємо.
    Дуже смачно зі свіжими овочами.
    Приємного апетиту!
    Ольга Злобіна.