Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* мале філе індички 2 шт.
* сіль, перець духмяний мелений
* шафран на кінчику ножа
* часник 2 зубчіка
* петрушка сушена 1/2 ч. л.
* оливкова олія 3 ст. л.
* сік 1/2 лайма
* чорізо 6 шматків
* сир 2 шматки
* вершки 150 мл
* діжонська гірчиця 2 ч. л.
* квасоля 150 г
* вершкове масло
Філе індички посолити, посипати петрушкою і шафраном. Додати перець і подрібнені зубки часнику. Залити все оливковою олією. Додати сік лайма, перемішати і маринувати індичку мінімум годину.
Потім зробити в індичці поздовжній розріз, не прорізаючи її наскрізь. Покласти скибочки ковбаси. Покласти сир. Згорнути грудку рулетом, перев'язати нитками.
Обсмажувати в розігрітій сковороді без олії з двох боків по 5-7 хвилин. Після обсмажування нитки видалити. Для соусу в мисці з'єднати вершки і гірчицю, розмішати.
Залити індичку соусом і тушкувати до готовності під кришкою. У квасолі зрізати кінчики, покласти її в киплячу підсолену воду, варити 10 хвилин.
Потім воду злити. Квасоля заправити маслом. Індичку разом з соусом викласти на тарілку і подати разом з квасолею.
Приємного апетиту!