Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
нирки яловичі або свинні 2 шт.
лавровий лист 1 шт.
чорний перець горошком
сушена зелень кропу
сіль, перець за смаком
картопля 2 шт.
морква 1 шт.
солоні бочкові огірки 2 шт.
печериці 100 г
вершки 500 мл
Нирки розрізати навпіл, видалити плівку і видалити жир. Залити водою і дати години 2-3 постояти, потім воду злити, нирки промити. Покласти нирки в каструлю, залити водою, довести до кипіння, зняти піну.
Додати лавровий лист. Додати горошок. Покласти кріп і варити нирки до готовності. Картоплю і моркву очистити, нарізати невеликими кубиками.
Розігріти олію в сковороді і обсмажити моркву і картоплю до готовності. Готові нирки нарізати невеликими скибочками.
У горщик викласти половину овочів. Додати нирки. Огірки нарізати і покласти на нирки. Печериці нарізати на 4 частини і покласти в каструлю.
Викласти овочі, що залишилися. Посолити і поперчити страву до смаку. Залити вміст горщика вершками.
Поставити в розігріту до 200 градусів духовку і запікати хвилин 15. Готову страву подати до столу в горщику.
Приємного апетиту!