Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
Свинина - 1 кг
Часник - 1 головка
Мед - 2 ст. л.
Сухе біле вино - 100 г
Ківі - 1 шт
Куркума - 1 ч. л.
Коріандр - 1 ч. л
Сіль - 2 ч. л.
Перець чорний (горошком!) - 20 шт.
Приготування:
1. Взяти шматок м'яса (підійде будь-яка частина без кісток свинячий туші). Вимити і просушити.
2. Приготувати маринад: змішати мед з соком 1/2 лимона, вином і додати спеції.
3. Ківі нарізати тонкими кільцями.
4. М'ясо покласти в контейнер, заправити маринадом, перекласти шматочками ківі.
5. Дати постояти в холодильнику не менше 12 год.
6. Дістати м'ясо. Прибрати надлишки маринаду, щоб було чисте м ’ ясо.
7. Дрібно нарізати часник і посипати одну сторону м'яса. Згорнути м'ясо в рулет часником всередину.
8. Запікати в духовці при 180 градусах 1 годину у фользі. Після зняти фольгу і запікати ще 20 хв.
9. Дати постояти в гарячій духовці ще 1 годину. Подавати холодним.
Фото і рецепт: Prosto_Ira