Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    Свинина - 1 кг
    Часник - 1 головка
    Мед - 2 ст. л.
    Сухе біле вино - 100 г
    Ківі - 1 шт
    Куркума - 1 ч. л.
    Коріандр - 1 ч. л
    Сіль - 2 ч. л.
    Перець чорний (горошком!) - 20 шт.
    Приготування:
    1. Взяти шматок м'яса (підійде будь-яка частина без кісток свинячий туші). Вимити і просушити.
    2. Приготувати маринад: змішати мед з соком 1/2 лимона, вином і додати спеції.
    3. Ківі нарізати тонкими кільцями.
    4. М'ясо покласти в контейнер, заправити маринадом, перекласти шматочками ківі.
    5. Дати постояти в холодильнику не менше 12 год.
    6. Дістати м'ясо. Прибрати надлишки маринаду, щоб було чисте м ’ ясо.
    7. Дрібно нарізати часник і посипати одну сторону м'яса. Згорнути м'ясо в рулет часником всередину.
    8. Запікати в духовці при 180 градусах 1 годину у фользі. Після зняти фольгу і запікати ще 20 хв.
    9. Дати постояти в гарячій духовці ще 1 годину. Подавати холодним.
    Фото і рецепт: Prosto_Ira