Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
СКЛАД:
500г курячої печінки,
400~500г лука,
4 ст ложки рослинної олії,
4 варених яйця,
100~200 г вершкового масла,
1~1,5 год ложки солі,
перець,
3 лаврових листа
Приготування:
Печінка вимити в прохолодній воді і зрізати з неї сполучну тканину.
Цибулю нарізати тонкими півкільцями.
У сковороді розігріти 2 столові ложки рослинної масла.Положить цибулю.
Обсмажувати при помішуванні до м'якості, легкого зарумянивания і появи смачного аромату.
Перекласти обсмажену цибулю в миску.
У сковороду додати ще 2 столові ложки рослинної олії і розігріти його на великому вогні.
Викласти підготовлену печінку. Поперчити.
Обсмажити з обох боків до рум'яної скоринки.
Перевертати печінка обережно - вона сильно стріляється.
Вогонь вимкнути, до печінки покласти лавровий лист, закрити каструлю кришкою і залишити охолонути до кімнатної температури.
Пропустити через м'ясорубку печінка, цибулю і 3 варених яйця.
Сік, що залишився в сковороді, вилити до подрібненим продуктів.
Вмішати вершкове масло кімнатної температури.
Посолити за смаком.
Залишився яйце посікти і вимішати в паштет.