Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
3 філе курячих грудинок
1 цибулина
1 часточка часнику
400 г протертої м'якоті томатів
2 ст.л. томатної пасти
2 солодкого перцю
2 ст.л. маслинові масла
100 мл білого сухого вина
1 ч.л. сушеного базиліка
0,5 ч. л. сушеного розмарину
400 г спагетті
Сіль, перець
Цибулю і часник обчистити, подрібнити. Філе нарізати ножем до стану великого фаршу. Перець очистити від плодоніжок, насіння і шкірки, подпечь в духовці, дрібно нарізати.
У великій сковороді розігріти олію, додати цибулю і часник і готувати доки цибуля не змінить колір. Додати філе і готувати всі разом 5 хв.
Влити вино. Готувати, поки не зникне запах алкоголю. Додати томатну пасту, м'якоть помідорів, солодкий перець, базилік і розмарин, дати закипіти, посолити, зменшити вогонь до мінімуму і готувати 25-30 хв.
Тим часом відварити пасту, викласти її в сковороду з соусом, перемішати і негайно подати.
Фото: good-cook.ru