Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    200 г м ’ якоті свинини,
    1 цибулина,
    5-7 свіжих шампіньйонів,
    200 г заморожених маслюків,
    2 шт. лаврового листа,
    5-7 шт. картоплі,
    100 г сметани 20%-ної жирності,
    2 петрушка (зелень),
    рослинна олія,
    перець за смаком,
    сіль за смаком.
    Приготування:
    М'ясо порізати кубиками. Цибулю дрібно нашаткувати і обсмажити на рослинній олії. Додати м'ясо і обсмажувати 5-7 хвилин.
    Додати розморожені і порізані маслюки, скибочками порізані печериці. Обсмажувати 10 хвилин.
    Додати 1/2 склянки води і тушкувати ще 30 хвилин, під кришкою на середньому вогні. Додати сіль, перець і лавровий лист.
    Картоплю обчистити і порізати кубиками. Додати в сковороду. Додати ще води. Закрити кришкою і тушкувати до готовності картоплі.
    Додати сметану, посолити за бажанням. Добре перемішати.
    Викласти на тарілки і посипати дрібно посіченої петрушкою. Подавати до столу гарячими.
    Приємного апетиту!