Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
200 г м ’ якоті свинини,
1 цибулина,
5-7 свіжих шампіньйонів,
200 г заморожених маслюків,
2 шт. лаврового листа,
5-7 шт. картоплі,
100 г сметани 20%-ної жирності,
2 петрушка (зелень),
рослинна олія,
перець за смаком,
сіль за смаком.
Приготування:
М'ясо порізати кубиками. Цибулю дрібно нашаткувати і обсмажити на рослинній олії. Додати м'ясо і обсмажувати 5-7 хвилин.
Додати розморожені і порізані маслюки, скибочками порізані печериці. Обсмажувати 10 хвилин.
Додати 1/2 склянки води і тушкувати ще 30 хвилин, під кришкою на середньому вогні. Додати сіль, перець і лавровий лист.
Картоплю обчистити і порізати кубиками. Додати в сковороду. Додати ще води. Закрити кришкою і тушкувати до готовності картоплі.
Додати сметану, посолити за бажанням. Добре перемішати.
Викласти на тарілки і посипати дрібно посіченої петрушкою. Подавати до столу гарячими.
Приємного апетиту!