Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
300 г яловичого фаршу,
2 цибулини,
1 пучок кропу,
7-9 болгарських перчиків (маленьких),
1 морква,
2 свіжих помідорів,
1 ст. л. томатної пасти,
2 ст. л. рослинного масла,
2-3 зубчики часнику,
сіль за смаком,
перець за смаком.
Приготування:
Фарш змішати з дрібно нашинкованою цибулею та кропом. Додати сіль і перець. Добре перемішати.
Перчики вимити і вийняти серединки.
Нафарширувати перчики.
обсмажити На рослинній олії дрібно нашинковану цибулю і нарізану соломкою моркву.
Додати кубиками помідори, томатну пасту.
Посолити і перемішати.
Викласти перчики і тушкувати під кришкою 25 хвилин на повільному вогні.
наприкінці посипати залишилися кропом і дрібно нарубаною часником.
Подавати до столу.
Приємного апетиту!