Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    перепілки, промити і обсушити - 2 шт.
    картопля - 4-6 шт.
    масло вершкове - 100 г.
    часник - 1 зубчик
    зелень кропу або петрушки - 20 г.
    цибуля-порей
    оливкова олія
    сіль - за смаком
    перець - за смаком
    Кожну картоплину нарізати на 4 частини, відварювати протягом 15 хвилин, потім воду злити. Деко змастити невеликою кількістю олії, покласти картоплю. В чашу покласти масло, додати подрібнений часник.
    Зелень дрібно нарізати і покласти в чашу. Масу добре перемішати. Перепелів промити під водою, обсушити. Надрізати за грудини і розпластати. Раджу відразу ж видалити грудну кістку. Птицю посолити і поперчити за смаком.
    Нанести на птицю ароматичне масло. Цибуля порей нарізати і покласти до картоплі. Решту ароматичне масло розкласти поверх картоплі. Посолити, поперчити і збризнути все оливковою олією.
    Викласти на картоплю перепелів. Деко поставити в розігріту до 200 градусів духовку і запікати до готовності близько 30-40 хвилин. Готову страву перекласти на тарілку і подати до столу.
    Приємного апетиту