Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* рулька 1 кг (1,5 кг)
* перець духмяний, перець горошком
* лавровий лист
* морква, цибуля 1 шт.
* сіль, перець
* часник 3-4 зубчики
Спосіб приготування:
Рульку покласти в каструлю, залити водою і довести до кипіння. Зняти піну, додати лавровий лист, перець, моркву та цибулю. Варити до готовності близько 1,5-2 год. за 30 хвилин до готовності добре посолити.
Охолодити рульку, зняти м'ясо з кістки. Взяти килимок для суші, застелити харчовою плівкою, викласти шматки м'яса, змочити бульйоном, поперчити. Часник дрібно нарізати і посипати їм м'ясо.
Згорнути рулетом, плівку туго зав ’ язати. Перекласти рулет у фольгу, потім покласти у форму. Поставити форму в холодильник на ніч. Рулет нарізати на порційні шматки і подати до столу.
Подавати з хріном або гірчицею. Приємного апетиту.