Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * рулька 1 кг (1,5 кг)
    * перець духмяний, перець горошком
    * лавровий лист
    * морква, цибуля 1 шт.
    * сіль, перець
    * часник 3-4 зубчики
    Спосіб приготування:
    Рульку покласти в каструлю, залити водою і довести до кипіння. Зняти піну, додати лавровий лист, перець, моркву та цибулю. Варити до готовності близько 1,5-2 год. за 30 хвилин до готовності добре посолити.
    Охолодити рульку, зняти м'ясо з кістки. Взяти килимок для суші, застелити харчовою плівкою, викласти шматки м'яса, змочити бульйоном, поперчити. Часник дрібно нарізати і посипати їм м'ясо.
    Згорнути рулетом, плівку туго зав ’ язати. Перекласти рулет у фольгу, потім покласти у форму. Поставити форму в холодильник на ніч. Рулет нарізати на порційні шматки і подати до столу.
    Подавати з хріном або гірчицею. Приємного апетиту.