Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
яловичий язик відварний - 6 скибочок (110 гр);
вершковий сир легкий (17%) - 150 гр;
хрін - 5 ч.л.;
солоний огірок - 1 шт;
кріп - 2-3 гілочки.
Вершковий сир викладаємо в миску. Я купую сир зниженої жирності Natura. Можете взяти будь-який, без добавок.
Додаємо хрін. Рекомендую вам не бухати відразу всі 5 ч.л. По-перше, хрін буває різної міцності. По-друге, смаки у всіх різні. Кладіть поступово і пробуйте.
до Речі ця штука відмінно підходить, як соус до запеченого м'яса!
Огірочок ріжемо поперек навпіл і потім вузькими смужками.
На край шматочка мови кладемо чайну ложку з гіркою творожно-хренной начинки.
Далі викладаємо скибочки огірка (4-5 шт) таким чином, щоб вони злегка "звисали" з шматочка мови, на пару міліметрів.
Потім кладемо трохи кропу.
Акуратно від себе загортаємо рулетик і скріплюємо зубочисткою.
Викладаємо на тарілку.
До горілочки - ну, ах!
Приємного апетиту!
Фото і рецепт: Ольга Барановська