Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Це ситна асорті, приготоване на шампурі, з соусом з хріном - поширене гаряче блюдо. Шматочки м'яса повинні бути приблизно однакової товщини, щоб вони рівномірно пропеклось. Якщо хочете, киньте також на вугілля кілька лаврових листочків.
    Інгредієнти:
    На 4 порції:
    4 маленькі шматочки баранини, товщиною приблизно 2.5 см
    4 бараньки нирки
    4 толстого шматка бекону
    4 помидорчика черрі
    8 сосисок чиполата
    12-16 лаврових листочків
    сіль і мелений чорний перець
    Для соусу з хріном:
    2 ст л релиша з хріном
    3 ст. л. вершкового масла, розтопленого
    Інструкції:
    1. Зрізати зайвий жир з баранини гострим ножем. Порізати нирки і вирізати нитку з середини за допомогою ножиці.
    2. Порізати шматочки бекону навпіл і загорнути в них помідори або нирки.
    3. Надягти шматочки баранини, нирки і помідори, сосиски і лаврові листи по черзі на чотири шампура. Відставити, поки готується соус.
    4. Змішати релиш з маслом і перемішати. Покласти половину соусу в миску.
    5. Змастити соусом м'ясо і посипати сіллю і меленим перцем.
    6. Розпалити мангал. Покласти змащену маслом грати і готувати на грилі шашлики 12 хвилин, повертаючи, поки м'ясо не буде готово.
    Подавати гарячим, полити соусом.