Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    М'ясо (нежирна свинина, телятина - шніцелі) - 4 шт
    Гірчиця (солодка) - 4 ч. л.
    Хрін (вершковий) - 4 ч. л.
    Яйце - 1 шт
    Панірувальні сухарі - 4 ст. л.
    Сіль перець
    Сир (тертий) - 4 ст. л.
    Олія (або смалець, для смаження)
    Мускатний горіх (мелений)
    Рецепт:
    М'ясо (у мене - нежирна свинина) нарізати порційно і відбити.
    Посолити, поперчити, приправити меленим мускатним горіхом.
    Я не знала, наскільки гострим вийде в результаті страва, тому я тільки злегка посолила.
    З одного боку змастити кожен шніцель солодкої гірчицею, а з іншого - вершковим хріном.
    Якщо у Вас є в наявності тільки гострий хрін, то його слід розбавити сметаною в пропорції 1:1, тобто. 2 ч.л. хрону + 2 ч.л. сметани.
    Вмочити шніцелі спочатку в яйці, а потім - в панірувальних сухарях.
    Смажити до рум ’ яного кольору на розігрітій олії (або смальці).
    Розігріти духовку.
    Натерти твердий сир.
    Готові шніцелі викласти у форму для запікання і посипати сиром.
    Запекти в духовці при 170*З близько 15 хв.
    Подавати з салатом.
    Баварці рекомендують на гарнір картопляний салат.
    Ми воліємо - зелений.
    Фото і рецепт: barska