Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
М'ясо (нежирна свинина, телятина - шніцелі) - 4 шт
Гірчиця (солодка) - 4 ч. л.
Хрін (вершковий) - 4 ч. л.
Яйце - 1 шт
Панірувальні сухарі - 4 ст. л.
Сіль перець
Сир (тертий) - 4 ст. л.
Олія (або смалець, для смаження)
Мускатний горіх (мелений)
Рецепт:
М'ясо (у мене - нежирна свинина) нарізати порційно і відбити.
Посолити, поперчити, приправити меленим мускатним горіхом.
Я не знала, наскільки гострим вийде в результаті страва, тому я тільки злегка посолила.
З одного боку змастити кожен шніцель солодкої гірчицею, а з іншого - вершковим хріном.
Якщо у Вас є в наявності тільки гострий хрін, то його слід розбавити сметаною в пропорції 1:1, тобто. 2 ч.л. хрону + 2 ч.л. сметани.
Вмочити шніцелі спочатку в яйці, а потім - в панірувальних сухарях.
Смажити до рум ’ яного кольору на розігрітій олії (або смальці).
Розігріти духовку.
Натерти твердий сир.
Готові шніцелі викласти у форму для запікання і посипати сиром.
Запекти в духовці при 170*З близько 15 хв.
Подавати з салатом.
Баварці рекомендують на гарнір картопляний салат.
Ми воліємо - зелений.
Фото і рецепт: barska