Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
400~500г м'якоті свинини,
2~3 ч ложки рослинної олії,
1 ст. ложка гірчиці,
1 ст. ложка лимонного соку,
1 ст. ложка меду,
1/2~2/3 ч ложки солі
У маленькій мисці змішати сіль, мед, гірчицю і лимонний сок.Мякоть свинини нарізати на шматки товщиною 1,5~2 сантиметри.
Змастити скиби рослинним маслом і помасажувати їх (пом'яти, поплескати), щоб масло проникло в тканини.
Сковороду з антипригарним покриттям розігріти на максимальному вогні. Викласти шматки свинини.
Обсмажити з обох боків до рум'яної скоринки - приблизно по 2 хвилини з кожного боку.
Вогонь зменшити до мінімуму. Облити шматки свинини соусом.
Обсмажувати під кришкою ще за 3 хвилини кожну сторону.
Подавати в гарячому вигляді.