Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
спагетті 1/2 пачки
оливкова олія
сіль
пармезан
для соусу болоньєзе:
ріпчасту цибулю 1 шт.
морква 1 шт.
грудинка 100 г
м'ясо (яловичина) 500 г
оливкова олія 3 ст. л.
біле вино 1 чарка
томатне пюре 200 г (1 банку томатів у власному соку: томати очистити і перетворити в пюре)
томатна паста 2 ст. л.
орегано
сіль, перець
м'ясний бульйон 1 склянку
М'ясо нарізати дрібними шматочками. Моркву і цибулю нашинкувати. Іноді італійці додають в соус стебло селери.
Його також треба дрібно нарізати і обсмажити з овочами. У сковороді розігріти оливкову олію, покласти овочі і обсмажити.
Грудинку нарізати дрібним кубиком і додати до овочів. Викласти м'ясо. Влити вино. Додати томатну пасту. Покласти томатне пюре.
Всипати орегано. Соус посолити, поперчити. Влити бульйон. Закрити кришкою і тушкувати на маленькому вогні близько години.
Спагетті відварити аль денте з оливковим маслом і сіллю. Воду злити. Покласти спагеті на блюдо, викласти соус, посипати тертим пармезаном.
Приємного апетиту!