Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
філе грудки індички - 500 гр;
лимон - 1/2 шт;
оливкова олія - 2 ст.л.;
мелений чорний перець - 1 ч.л.;
сіль - 2/3 ч.л.
Філе моєму, обсушуємо паперовим рушником і нарізаємо на порційні шматки (4 шт) товщиною по сантиметру-півтора.
В миску витискаємо сік половини лимона.
Кидаємо сіль і перець, перемішуємо вилкою.
Потім додаємо оливкова олія, знову заважаємо.
Кладемо стейки в маринад на 20 хвилин (залишаємо при кімнатній температурі). Через 10 хвилин перевернемо.
На розігріту пательню гриль ставимо наші стейки і смажимо три хвилини.
Потім перевернемо на іншу сторону і смажимо знову три хвилини.
Потім перевернемо знову на першу сторону і повернути за годинниковою наприклад стрілкою на 90 градусів, щоб з смужок зробити ґрати.
Смажимо дві хвилини. Потім повторимо таку ж маніпуляцію на іншій стороні.
Подаємо з овочами.
Приємного апетиту!
Фото і рецепт: Ольга Барановська