Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* Свинина (філе) - 500 г
* Цибуля (ріпчаста) - 1-2 шт
* Морква - 1-2 шт
* Перець болгарський (червоний) - 1 шт
* Помідори (у мене заморожені) - 2-3 шт
* Олія рослинна - 2 ст. л.
* Сіль (спеції за смаком)
* Томатна паста - 1 ст. л.
Приготування:
Свинину ріжемо соломкою, солимо, перчимо й обсмажуємо в олії.
Цибуля, морква, болгарський перець ріжемо крупною соломкою (я різала не дуже крупно,чоловік не любить). В оригіналі моркву і перець повинен бути крупно порізані.
Коли м'ясо обжарилось, додаємо овочі й тушкуємо під кришкою хвилин 10-12.
Додаємо помідори й тушкуємо до випаровування рідини.
У мене помідори були заморожені, тому рідини було досить багато.
Потім додаємо за бажанням ще столову ложку томатної пасти або кетчупу (кому що більше до смаку) і трохи води.
Пробуємо на смак, коригуємо сіль, спеції, лавровий лист (для любителів кисло-солодкого смаку можна додати трішки цукру).
Тушкуємо на повільному вогні до готовності м'яса.
До такого обалденному мяску підійде будь-який гарнір, у мене сьогодні картопляне пюре.
Приємного апетиту!
Автор: Iyshka