Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
500 г свинини
4 ст.л. соєвого соусу
3 ст.л. солодкого соусу чилі
2 ст.л. коричневого цукру
1/4 ч.л. червоного меленого перцю
1/2 ч.л. меленого каррі
1 цибуля
2 зубчики часнику
1 зелений болгарський перець
Сіль, олія
Цибулю нарізати тонкими півкільцями, болгарський перець - середньої соломкою, м'ясо - тонкою соломкою. У чашці змішати соєвий соус, соус чилі, цукор, червоний перець і каррі.
На сковороді обсмажити цибулю і зелений перець 5-7 хвилин до золотистого кольору. Перекласти на тарілку.
На сковороді на сильному вогні обсмажити м'ясо до утворення скориночки, додати подрібнений часник і обсмажити ще 30 секунд.
Додати цибулю з перцем і влити соус. Готувати 5 хвилин, помішуючи, на сильному вогні.
Автор: Олена Смирнова
Фото: eda.ru