Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    500 г свинини
    4 ст.л. соєвого соусу
    3 ст.л. солодкого соусу чилі
    2 ст.л. коричневого цукру
    1/4 ч.л. червоного меленого перцю
    1/2 ч.л. меленого каррі
    1 цибуля
    2 зубчики часнику
    1 зелений болгарський перець
    Сіль, олія
    Цибулю нарізати тонкими півкільцями, болгарський перець - середньої соломкою, м'ясо - тонкою соломкою. У чашці змішати соєвий соус, соус чилі, цукор, червоний перець і каррі.
    На сковороді обсмажити цибулю і зелений перець 5-7 хвилин до золотистого кольору. Перекласти на тарілку.
    На сковороді на сильному вогні обсмажити м'ясо до утворення скориночки, додати подрібнений часник і обсмажити ще 30 секунд.
    Додати цибулю з перцем і влити соус. Готувати 5 хвилин, помішуючи, на сильному вогні.
    Автор: Олена Смирнова
    Фото: eda.ru