Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
Ребра свинячі (візьміть beefier) - 500 г
Соєвий соус - 4 ст. л.
Мед - 3 ст. л.
Оцет (рисовий) - 2 ст. л.
Приправа (для свинини) - 1 ч. л.
Приготування:
Наріжте порційно свинячі реберця.
З'єднайте соус, мед і рисовий оцет. Натріть реберця приправою і замаринуйте на 6-8 годин.br/>Розігрійте олію і обсмажте в ньому реберця на сильному вогні до золотистого кольору. Додайте 1/2 склянки кип ’ ятку і медовий соус. Тушкуйте під кришкою протягом 10 хв.
Подавайте зі свіжими овочами.
Приємного вам апетиту!
Фото і рецепт: Kotloff