Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Нам знадобиться:
ребра свинячі - 1 кг;
мед - 5 ч. л.;
часник (великі) - 4 зуб.;
сіль (+ перець);
паприка - 1 ч. л.;
куркума - 1 ч. л.;
гірчиця (в зернах) - 1 ч. л.;
лавровий лист - 2 шт;
кориця (кора ) - 2 шт;
вода (кип ’ ячена, тепла) - 0,5 склянки.
Приготування:
Реберця гарненько моєму. Робимо суміш для натирання: сіль, перець, додаємо паприку, куркуму, рослинна олія. Перемішуємо і натираємо ребра отриманою сумішшю.
Додаємо зверху гірчиці в зернах, лавровий лист, кору кориці і відправляємо в розігріту до 180С духовку на 40 хвилин.
Часник видавити через землянку. Мед розвести в теплої кип'яченої водичці, змішати з часником і цим соусом полити реберця і ще на 20 хвилин в духовочку.
Фото і рецепт: horo6aya