Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    свиняча вирізка 600 г
    часник 3 зубчіка
    гілочки розмарину, гілочка чебрецю
    рослинна олія
    ріпчасту цибулю 1 шт.
    тростинний цукор 1 ч. л.
    соєвий соус 1 ст. л.
    сік 1/2 апельсина
    м'якоть 1/2 апельсина і грейпфрута
    Спосіб приготування:
    У сковороді розігріти олію. Часник розрізати навпіл і перекласти в каструлю разом з гілочкою розмарину. Обсмажувати 2-3 хвилини, потім часник і розмарин видалити.
    На ароматному олії обсмажити вирізку з двох сторін, потім перекласти її в вогнетривке блюдо. Ріпчасту цибулю нарізати дольками і обсмажити на рослинній олії. Додати в сковороду обсмажений часник.
    Всипати цукор, перемішати. Влити соєвий соус. Влити сік апельсина. М'якоть апельсина і грейпфрута нарізати кубиками і перекласти в сковороду, обсмажувати все 2-3 хвилини.
    Залити фруктами м'ясо, зверху покласти гілочку чебрецю. Поставити форму з м'ясом і цитрусовими в розігріту до 200 градусів духовку. Запікати 25-30 хвилин.
    Готове м'ясо нарізати скибочками. На тарілку викласти соус з цитрусовими, поверх розкласти шматки м'яса і подати до столу.