Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
1 кг свинячого фаршу
200 г відвареного рису
1 цибулина
3 яйця
кетчуп
сіль
перець
Для заправки:
4 моркви, 2 солодких перці, 1 цибулина, 3 ст.л. відвареного рису.
Фарш змішати з рисом, додати порізану цибулину, вбити яйце, трохи кетчупу, сіль і перець, ретельно перемішати.
Потім сформувати круглі фрикадельки, обсмажити їх на сковороді до утворення скориночки.
Зробити заправку: перець нарізати дрібними кубиками, згасити в сковороді, потім додати нарізані цибулю та моркву, перемішати, тушкувати 5-10 хвилин.
Потім додати рис, кетчуп, воду, сіль і перець за смаком, згасити ще 10 хвилин.
В каструлю шарами викласти тефтелі і заправку, тушкувати на слабкому вогні 20 хвилин.