Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    1 кг свинячого фаршу
    200 г відвареного рису
    1 цибулина
    3 яйця
    кетчуп
    сіль
    перець
    Для заправки:
    4 моркви, 2 солодких перці, 1 цибулина, 3 ст.л. відвареного рису.
    Фарш змішати з рисом, додати порізану цибулину, вбити яйце, трохи кетчупу, сіль і перець, ретельно перемішати.
    Потім сформувати круглі фрикадельки, обсмажити їх на сковороді до утворення скориночки.
    Зробити заправку: перець нарізати дрібними кубиками, згасити в сковороді, потім додати нарізані цибулю та моркву, перемішати, тушкувати 5-10 хвилин.
    Потім додати рис, кетчуп, воду, сіль і перець за смаком, згасити ще 10 хвилин.
    В каструлю шарами викласти тефтелі і заправку, тушкувати на слабкому вогні 20 хвилин.