Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    куряча грудка (без шкіри і кісток) - 1 шт.;
    волоські горіхи (очищені) - 200г;
    зелень петрушки (свіжа) - за смаком;
    часник - 3 зубчіка;
    вершкове масло - близько 100г;
    сіль - за смаком;
    сир (моцарелла) - за смаком.
    Курячу грудинку вимити, обсушити і нарізати великими шматками. У процесорі подрібнити в крупную крихту горіхи разом із зеленню і часником.
    М'ясо порубати в процесорі або пропустити через м'ясорубку. Змішати фарш з горіхами і зеленню. Вимішувати, додаючи трохи холодної води. Фарш повинен стати язким і не розвалюватися на шматочки.
    Скачати з фаршу тефтель розміром з куряче яйце. Потім розім'яти вщент і покласти в центр шматочок охолодженого вершкового масла.
    Розкласти тефтелі на застелений пекарської папером деко і поставити в прогріту до 200С духовку. За 1-2 хвилини до готовності, на кожен тефтель покласти по шматку сири.
    Як тільки сир розплавитися, перекласти тефтелі на тарілку і з'їсти.