Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
450 г яловичини,
1 цибулина,
2 зубчики часнику,
2 скибочки білого хліба,
1 яйце,
1/2 ч. ложки сушеного базиліка,
200 г довгого рису,
100 г зеленого горошку (заморожування),
1 болгарський перець,
80 г томатної пасти,
рослинна олія,
пір'я зеленої цибулі,
сіль, перець за смаком.
Приготування:
М'ясо, цибулю, часник і хлібні скибочки пропустити через м'ясорубку.
Додати сіль за смаком, базилік, перець і яйце. Добре перемішати.
Розібрати на невеликі порції і скачати кульки.
На невеликій кількості рослинного масла обсмажити до напівготовності.
Рис обсмажити на сковороді.
Додати 1 склянка води, томатну пасту і кілька столових ложок олії. Готувати на середньому вогні до напівготовності рису. Трохи посолити.
Коли більшу кількість води википить, додати порізану кубиками перець і зелений горошок.
Додати тефтелі і ще трохи води. Накрити кришкою і готувати 10 хвилин на середньому вогні. Пару разів «струсити» сковороду з боку в бік, але не заважати, інакше рис перетворитися в кашу.
Перекласти в блюдо для сервірування і посипати дрібно нашаткувати зеленою цибулею.
Приємного апетиту!