Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти (на 2-3 порції):
телятина - 650 гр;
часник - 3 головки;
сіль, мелений чорний перець.
Моєму телятину і промакуємо її паперовими рушниками, щоб прибрати зайву вологу.
Солимо й перчимо з усіх боків.
Відрізаємо потрібний нам шматок рукава для запікання, зав'язуємо з одного боку.
У головок часнику зрізуємо верхівку таким чином, щоб оголити зубчики. І знімаємо верхній шар шкірки. Добре помиємо, щоб виключити попадання землі з коренів. Солимо.
Кладемо м'ясо в рукав, по краях часник. Зав'язуємо другий кінець рукава. Відправляємо в розігрітій до 180 градусів духовку на годину.
Виймаємо, ріжемо рукав і даємо м'яса відпочити 10 хвилин.
Ріжемо на скибочки.
Подаємо з часником, салатом і помідорами.
Часник незрівнянний! М'який, як масло. Його неймовірно смачно просто намазувати на хліб.
Приємного апетиту!
Фото і рецепт: Ольга Барановська