Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти (на 2-3 порції):
    телятина - 650 гр;
    часник - 3 головки;
    сіль, мелений чорний перець.
    Моєму телятину і промакуємо її паперовими рушниками, щоб прибрати зайву вологу.
    Солимо й перчимо з усіх боків.
    Відрізаємо потрібний нам шматок рукава для запікання, зав'язуємо з одного боку.
    У головок часнику зрізуємо верхівку таким чином, щоб оголити зубчики. І знімаємо верхній шар шкірки. Добре помиємо, щоб виключити попадання землі з коренів. Солимо.
    Кладемо м'ясо в рукав, по краях часник. Зав'язуємо другий кінець рукава. Відправляємо в розігрітій до 180 градусів духовку на годину.
    Виймаємо, ріжемо рукав і даємо м'яса відпочити 10 хвилин.
    Ріжемо на скибочки.
    Подаємо з часником, салатом і помідорами.
    Часник незрівнянний! М'який, як масло. Його неймовірно смачно просто намазувати на хліб.
    Приємного апетиту!
    Фото і рецепт: Ольга Барановська