Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* Яловичина (відбита, антрекот) - 3 шт
* Гірчиця (за смаком)
* Яйце куряче (сира) - 1 шт
* Сухарі панірувальні (за смаком)
* Борошно пшеничне (за смаком)
* Спеції (сіль, перець за смаком)
* Олія (будь-яке для обсмажування, за смаком)
* Молоко - 0,5 склянки.
Рецепт:
Відбити яловичину, антрекот 3 шматочки по 150 гр.
Яловичину густо змащуємо з обох сторін гірчицею. Обвалюємо в борошні.
Змочити в яично-молочної суміші. Обваляти з обох сторін в панірувальних сухарях.
Обсмажити яловичину до рум ’ яності з обох сторін.
Яловичину за рецептом потрібно подавати з маринованої гарбузом. Але не всі мої домашні захотіли є саме з нею.
Приємного апетиту!
Фото і рецепт: Nika