Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * Яловичина (відбита, антрекот) - 3 шт
    * Гірчиця (за смаком)
    * Яйце куряче (сира) - 1 шт
    * Сухарі панірувальні (за смаком)
    * Борошно пшеничне (за смаком)
    * Спеції (сіль, перець за смаком)
    * Олія (будь-яке для обсмажування, за смаком)
    * Молоко - 0,5 склянки.
    Рецепт:
    Відбити яловичину, антрекот 3 шматочки по 150 гр.
    Яловичину густо змащуємо з обох сторін гірчицею. Обвалюємо в борошні.
    Змочити в яично-молочної суміші. Обваляти з обох сторін в панірувальних сухарях.
    Обсмажити яловичину до рум ’ яності з обох сторін.
    Яловичину за рецептом потрібно подавати з маринованої гарбузом. Але не всі мої домашні захотіли є саме з нею.
    Приємного апетиту!
    Фото і рецепт: Nika