Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Пропонуємо вашій увазі досить простий, але дуже смачний спосіб приготування яловичини. М'ясо з перцем і грибами ідеально як ситного зимового домашнього обіду або вечері, а доповненням до нього стане східна локшина. Спробуйте!
    Інгредієнти:
    яловичина м'якоть - 500 г.
    солодкий перець - 1 шт.
    ріпчаста цибуля - 1 шт.
    портобелло - 1 шт.
    мелений імбир
    мускатний горіх
    соєвий соус - 5 ст. л.
    часник - 2 зубчики
    зелень петрушки
    кунжут
    М'ясо нарізати невеликими порційними шматками. Посипати мускатним горіхом і імбиром. У сковороді розігріти олію, покласти м'ясо і обсмажувати до золотистої скориночки.
    Перець нарізати квадратиками і покласти в сковороду до м'яса. Ріпчасту цибулю нарізати великими скибочками і покласти в сковороду. Гриби нарізати пластинами і додати до інших інгредієнтів.
    Влити соєвий соус. Часник дрібно нарізати і додати в сковороду, перемішати. Готувати до готовності всіх продуктів. Розкласти блюдо по тарілках, посипати зеленню і кунжутом. Подати до столу.
    Приємного апетиту!