Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Пропонуємо вашій увазі досить простий, але дуже смачний спосіб приготування яловичини. М'ясо з перцем і грибами ідеально як ситного зимового домашнього обіду або вечері, а доповненням до нього стане східна локшина. Спробуйте!
Інгредієнти:
яловичина м'якоть - 500 г.
солодкий перець - 1 шт.
ріпчаста цибуля - 1 шт.
портобелло - 1 шт.
мелений імбир
мускатний горіх
соєвий соус - 5 ст. л.
часник - 2 зубчики
зелень петрушки
кунжут
М'ясо нарізати невеликими порційними шматками. Посипати мускатним горіхом і імбиром. У сковороді розігріти олію, покласти м'ясо і обсмажувати до золотистої скориночки.
Перець нарізати квадратиками і покласти в сковороду до м'яса. Ріпчасту цибулю нарізати великими скибочками і покласти в сковороду. Гриби нарізати пластинами і додати до інших інгредієнтів.
Влити соєвий соус. Часник дрібно нарізати і додати в сковороду, перемішати. Готувати до готовності всіх продуктів. Розкласти блюдо по тарілках, посипати зеленню і кунжутом. Подати до столу.
Приємного апетиту!