Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * свиняча рулька 1 шт. (1,2 кг)
    * зелень кропу 1 пучок
    * часник 2-3 зубчики
    * сіль, перець за смаком
    * імбир
    * мускатний горіх
    * соєвий соус 2 ч. л.
    * чорна або звичайна гірчиця 2 ч. л.
    * тростинний сироп або мед 2 ч. л.
    * морква 4-5 шт.
    * ріпчасту цибулю 2 шт.
    * кумквати (можна і без них) 6-8 шт.
    * чебрець
    Рульку промити, обсушити, зробити кілька глибоких поздовжніх надрізів. Посолити і поперчити за смаком. Кріп дрібно нарізати. Часник пропустити через давилку. Масу перемішати і посолити.
    Наповнити цією масою отвори в м'ясі. В ємність налити гірчицю, соєвий соус. Додати тростинний сироп. Покласти імбир. Додати мускатний горіх. Перемішати.
    Рульку перекласти в ємність, залити маринадом. Поверх викласти гілочки чебрецю. Закрити кришкою і залишити маринуватися на нижній полиці холодильника на 1-1,5 години. Взяти казан, налити невелику кількість олії.
    Моркву і цибулю обчистити, нарізати великими шматками і покласти на дно казана. Додати кумквати. На овочі покласти рульку і чебрець. Влити трохи води. Закрити кришкою і поставити в духовку, розігріту до 200 градусів.
    Запікати близько 1,5 годин, періодично поливаючи соком що виділяється. Потім відкрити кришку, видалити зелень і довести до готовності.
    Розрізати рульку на шматки і подати до столу.