Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
білки - від 3-х яєць;
цибуля - 1 маленький;
болгарський перець (у мене "ластівка\ перемішуємо й накриваємо кришкою. Смажимо 5 хвилин, до м'якості перцю.
Поки розбиваємо в миску білки (жовтки відокремлюємо, вони нам не потрібні). Солимо, перчимо і перемішуємо вилкою, збивати не потрібно.
У сковорідку, в якій смажаться овочі, виливаємо білки. Як тільки омлет схопиться і його вершина буде майже готовий, звертаємо омлет навпіл і смажимо хвилину, потім перевертаємо і ще хвилину. Готово.
Посипаємо дрібно порізаним кропом і їмо.
Приємного апетиту!
Фото і рецепт: Ольга Злобіна