Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Для тих хто любить баклажанчики. Впевнена, така подача вас і ваших близьких не залишить байдужими.
Інгредієнти:
Баклажан - 1 шт
Сир (твердих сортів-тертий) - 3 ст. л.
Кунжут - 3 ст. л.
Яйце - 1 шт
Вода - 1 ст. л.
Спеції (сіль, щіпка сушеного базиліка, щіпка сушеного розмарину, щіпка меленої паприки, часник - за бажанням)
Приготування:
Баклажан промити і нарізати крупною соломкою.
Тертий сир змішати з кунжутом.
Збити віничком яйце, додати воду, добре ще раз збити.
Соломку з баклажанчиков замаринувати в спеціях, солі (за бажанням додайте вичавлений через прес часник).
Замариновані смужки баклажанчиков опускаємо в яйце, сир з кунжутом.
Викладаємо на деко, застелений пекарської папером.
Ставимо в заздалегідь нагріту духовку.
Запікаємо при 200 г 15 хвилин.
Автор: Ольга Бабич