Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Островатая, ароматна сальса буде смачним доповненням до обіду або вечері. Її можна подати до м'яса або до скибочок свіжого хліба.
Інгредієнти:
Баклажан (середній, молодий) - 1 шт;
Перець болгарський - 2 шт;
Цибуля ріпчаста - 1 шт;
Помідор (великий; міцний) - 1 шт;
Часник - 2 зуб.;
Перець червоний гострий (свіжий; за смаком);
Олія (для змащування овочів);
чорний Перець (мелений; за смаком);
Сіль за смаком);
бальзамічний Оцет - 1 ч.л.;
Базилік (свіжий;за смаком);
Рецепт:
Баклажани помити, порізати уздовж на 6-8 частин, посолити, Залишити на 15 хвилин, потім промити і обсушити серветкою. Болгарський перець очистити, розрізати на 4 частини. Цибулю порізати на 6-8 частин.
Помідор розрізати на 2 частини. Пензликом змастити овочі маслом , покласти на решітку запекти до м'якості в аерогрилі або духовці.
З помідора зняти шкірку. Порізати запечені овочі дрібними шматочками. Додати дрібно порізані гострий перець, часник, базилік.
Посолити, додати перець і бальзамічний уксус.Перемешать. Залишити в холодильнику на 1-3 години.
Приємного апетиту!
Фото і рецепт: Олена М.