Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Островатая, ароматна сальса буде смачним доповненням до обіду або вечері. Її можна подати до м'яса або до скибочок свіжого хліба.
    Інгредієнти:
    Баклажан (середній, молодий) - 1 шт;
    Перець болгарський - 2 шт;
    Цибуля ріпчаста - 1 шт;
    Помідор (великий; міцний) - 1 шт;
    Часник - 2 зуб.;
    Перець червоний гострий (свіжий; за смаком);
    Олія (для змащування овочів);
    чорний Перець (мелений; за смаком);
    Сіль за смаком);
    бальзамічний Оцет - 1 ч.л.;
    Базилік (свіжий;за смаком);
    Рецепт:
    Баклажани помити, порізати уздовж на 6-8 частин, посолити, Залишити на 15 хвилин, потім промити і обсушити серветкою. Болгарський перець очистити, розрізати на 4 частини. Цибулю порізати на 6-8 частин.
    Помідор розрізати на 2 частини. Пензликом змастити овочі маслом , покласти на решітку запекти до м'якості в аерогрилі або духовці.
    З помідора зняти шкірку. Порізати запечені овочі дрібними шматочками. Додати дрібно порізані гострий перець, часник, базилік.
    Посолити, додати перець і бальзамічний уксус.Перемешать. Залишити в холодильнику на 1-3 години.
    Приємного апетиту!
    Фото і рецепт: Олена М.