Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* Булгур - 180 г;
* Капуста білокачанна - 250-300 г;
* Капуста квашена - 250 г;
* Цибуля ріпчаста - 1 шт;
* Морква - 1 шт;
* Помідор - 2 шт;
* Свинина (рубана) - 350 г;
* Сіль за смаком);
* Цукор - 1 ч.л.;
* чорний Перець (мелений; за смаком);
* Лавровий лист - 1-2 шт;
* Олія;
* Вода - 2,5 склянки;
Квашену капусту промити, порубить.Обжарить на рослинному маслі, додати цукор, потерті на середній терці томати, тушкувати до м'якості.
В іншому посуді, бажано товстостінної, нагріти масло, додати рублену свинину ( або дрібно порізану), обсмажити.
Додати порізану кільцями цибулю і потерту на крупній терці (або нарізану соломкою) морква, обсмажити до золотистого кольору.
Свіжу капусту потерти на великій тертці або нашаткувати і порубати помельче.Добавить до м'яса та моркви з цибулею, обсмажити.
Додати булгур і воду. Доводимо до кипіння. Посолити ( з урахуванням, що будемо додавати квашену капусту). Готуємо на невеликому вогні до готовності булгура, приблизно 20-25 хвилин.
Додаємо квашену капусту, лавровий лист, тушкуємо хвилин 5, знімаємо з огня.Даем постояти хвилин 40, накривши складеним у кілька шарів рушником, тобто ставимо "під шубу"
Приємного апетиту!
Фото і рецепт: Олена М.