Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * Булгур - 180 г;
    * Капуста білокачанна - 250-300 г;
    * Капуста квашена - 250 г;
    * Цибуля ріпчаста - 1 шт;
    * Морква - 1 шт;
    * Помідор - 2 шт;
    * Свинина (рубана) - 350 г;
    * Сіль за смаком);
    * Цукор - 1 ч.л.;
    * чорний Перець (мелений; за смаком);
    * Лавровий лист - 1-2 шт;
    * Олія;
    * Вода - 2,5 склянки;
    Квашену капусту промити, порубить.Обжарить на рослинному маслі, додати цукор, потерті на середній терці томати, тушкувати до м'якості.
    В іншому посуді, бажано товстостінної, нагріти масло, додати рублену свинину ( або дрібно порізану), обсмажити.
    Додати порізану кільцями цибулю і потерту на крупній терці (або нарізану соломкою) морква, обсмажити до золотистого кольору.
    Свіжу капусту потерти на великій тертці або нашаткувати і порубати помельче.Добавить до м'яса та моркви з цибулею, обсмажити.
    Додати булгур і воду. Доводимо до кипіння. Посолити ( з урахуванням, що будемо додавати квашену капусту). Готуємо на невеликому вогні до готовності булгура, приблизно 20-25 хвилин.
    Додаємо квашену капусту, лавровий лист, тушкуємо хвилин 5, знімаємо з огня.Даем постояти хвилин 40, накривши складеним у кілька шарів рушником, тобто ставимо "під шубу"
    Приємного апетиту!
    Фото і рецепт: Олена М.