Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Дуже смачна кисло-солодка, гостра приправа індійської кухні, яка чудово доповнить негострі страви. Чатні подається в маленьких розетках до м'яса або рісу. Так можна і просто намазати на підсмажений хліб.
Інгредієнти:
Помідори свіжі - 0,5 кг;
Цибулю червоний - 1-2 шт;
Часник - 3 зуб.;
Перець чилі - 0,5-1 шт;
Олія рослинна - 3 ст.л.;
Цукор - 3,5 ст.л.;
винний Оцет - 20 мл;
Сіль, чорний перець (за смаком) ;
Приготування:
Помідори порізати скибочками, червоний лук півкільцями, часник і перець чилі дрібно порізати.
Все скласти в каструлю, додати цукор, рослинна олія, перець, сіль, оцет, поперчити чорним меленим перцем.
Тушкувати на невеликому вогні 45 хвилин. У холодильнику томатне чатні можна зберігати близько місяця, якщо банку обдати окропом, просушити і викласти приправу.
Приємного апетиту!
Фото і рецепт: Олена Калініна