Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Осінь – пора овочів, гарбуз - дуже корисний і красивий інгредієнт для багатьох страв. Пропоную Вам побалувати себе ось таким тыквенно-картопляним стравою!
    Інгредієнти:
    Картопля (середні) - 4 шт
    Морква - 1 шт
    Цибуля ріпчаста - 1 шт
    Гарбуз - 150 г
    Сіль за смаком)
    Спеції (за смаком)
    Кефір - 4-5 ст. л.
    Борошно - 4-5 ст. л.
    Олія для смаження)
    Сир твердий - 50 г
    Яйце - 1 шт
    Приготування:
    Натерти на дрібній терці картопля, морква, гарбуз і цибулю. Додаємо яйце, сіль, спеції.
    Додаємо кефір. Все перемішуємо.
    Додаємо просіяне борошно, перемішуємо.
    Додаємо натертого сиру, все добре перемішуємо. Розігріваємо сковороду з рослинне масло (масла не дуже багато, щоб деруни в ньому не плавали) і викладаємо столовою ложкою наші деруни.
    Смажимо до рум'яної скоринки з обох сторін. Зверху можна полити сметаною або розтопленим вершковим маслом (за бажанням).
    Фото і рецепт: лелечка23