Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Осінь – пора овочів, гарбуз - дуже корисний і красивий інгредієнт для багатьох страв. Пропоную Вам побалувати себе ось таким тыквенно-картопляним стравою!
Інгредієнти:
Картопля (середні) - 4 шт
Морква - 1 шт
Цибуля ріпчаста - 1 шт
Гарбуз - 150 г
Сіль за смаком)
Спеції (за смаком)
Кефір - 4-5 ст. л.
Борошно - 4-5 ст. л.
Олія для смаження)
Сир твердий - 50 г
Яйце - 1 шт
Приготування:
Натерти на дрібній терці картопля, морква, гарбуз і цибулю. Додаємо яйце, сіль, спеції.
Додаємо кефір. Все перемішуємо.
Додаємо просіяне борошно, перемішуємо.
Додаємо натертого сиру, все добре перемішуємо. Розігріваємо сковороду з рослинне масло (масла не дуже багато, щоб деруни в ньому не плавали) і викладаємо столовою ложкою наші деруни.
Смажимо до рум'яної скоринки з обох сторін. Зверху можна полити сметаною або розтопленим вершковим маслом (за бажанням).
Фото і рецепт: лелечка23