Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
2 шт. картоплі,
20 г сиру,
2 веточ. петрушки (зелень),
100 мл молока 3.2%-ной жирності.,
2 ст. л. борошна пшеничного вищого сорту,
олії для смаження,
сіль за смаком.
Картоплю очистити і швидко натерти на терці.
Скласти в миску і залити молоком, зверху на крити харчовою плівкою.
У мисці змішати яйце, тертий сир і дрібно нарубану зелень. Додати борошно.
Тертий картопля добре віджати і покласти в миску. Перемішати.
Ложкою викласти на сковороду з розпеченим маслом, невеликими порціями і притиснути у вигляді коржів. Обсмажити з обох боків до золотавого кольору. Викласти на паперові рушники.
Подавати деруни зі сметаною.
Приємного апетиту!