Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    2 шт. картоплі,
    20 г сиру,
    2 веточ. петрушки (зелень),
    100 мл молока 3.2%-ной жирності.,
    2 ст. л. борошна пшеничного вищого сорту,
    олії для смаження,
    сіль за смаком.
    Картоплю очистити і швидко натерти на терці.
    Скласти в миску і залити молоком, зверху на крити харчовою плівкою.
    У мисці змішати яйце, тертий сир і дрібно нарубану зелень. Додати борошно.
    Тертий картопля добре віджати і покласти в миску. Перемішати.
    Ложкою викласти на сковороду з розпеченим маслом, невеликими порціями і притиснути у вигляді коржів. Обсмажити з обох боків до золотавого кольору. Викласти на паперові рушники.
    Подавати деруни зі сметаною.
    Приємного апетиту!