Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Нам знадобиться:
рис - 1 склянка;
морква - 2шт,
цибуля - 2 шт;
банка консервованої кукурудзи;
сіль, перець.
Приготування:
Відварюємо рис до готовності. Поки рис буде варитися - займемося овочами.
На розігрітій сковороді обсмажуємо до м'якості дрібно порізану цибулю та моркву, потерту на крупній тертці.
Коли овочі будуть готові - додамо до них консервовану кукурудзу, слив перед цим воду. Тримаємо на вогні до тих пір, поки кукурудза не просочиться аромат овочів (5-7 хвилин).
В самому кінці приготування висипаємо зварений рис до овочів і знову таки обсмажуємо 5 хвилин, щоб рис злився з овочами.
Фото і рецепт: horo6aya