Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Нам знадобиться:
    рис - 1 склянка;
    морква - 2шт,
    цибуля - 2 шт;
    банка консервованої кукурудзи;
    сіль, перець.
    Приготування:
    Відварюємо рис до готовності. Поки рис буде варитися - займемося овочами.
    На розігрітій сковороді обсмажуємо до м'якості дрібно порізану цибулю та моркву, потерту на крупній тертці.
    Коли овочі будуть готові - додамо до них консервовану кукурудзу, слив перед цим воду. Тримаємо на вогні до тих пір, поки кукурудза не просочиться аромат овочів (5-7 хвилин).
    В самому кінці приготування висипаємо зварений рис до овочів і знову таки обсмажуємо 5 хвилин, щоб рис злився з овочами.
    Фото і рецепт: horo6aya