Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти на 4 порції:
    900 г молодої картоплі, промитого і порізаного кубиками
    3 ст. л. соняшникової олії
    1 маленька цибулина, дрібно порізана
    1 червона цибулина, очищена від шкірки і дрібно порізана
    100 г ковбаси чорізо, дрібно порізаної
    3 ст. л. томатної пасти
    1 ст. л. винного оцту
    1 ст. л. солодкого соусу чилі
    петрушка
    Інструкції:
    1. Картоплю відварити в підсоленій воді протягом 10 хв, злити.
    2. Тим часом розігріти 1 ст. л. олії в сковороді і обсмажити цибулю протягом 3-4 хвилин до м'якості. Додати перед і чорізо і готувати 3-4 хвилини. Додати томатну пасту, оцет, соус і 6 ст л холодної води, перемішати, щоб вийшов густий соус. Перекласти на тарілку.
    3. Нагріти масло, що залишилося, і обсмажити відварену картоплю протягом 10 хв до хрусткої скоринки. Струсити надлишок олії.
    4. Полити картопля соусом в сковороді і перемішати, щоб всі прогрілося. Прикрасити петрушкою і подавати.