Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
1 великий кабачок,
250 г м'ясного фаршу,
1 цибулина,
2-3 моркви маленьких,
2 свіжих помідорів,
1 болгарський перець,
2 ст. л. рослинного масла,
кріп (зелень),
петрушка (зелень),
перець за смаком,
сіль за смаком.
Приготування:
Кабачок очистити від шкірки.
Нарізати кружечками і видалити насіння.
У фарш додати дрібно нашинковану цибулю, сіль і перець. Добре перемішати.
Начинити колечка кабачків м'ясом. У сковороду налити масло і викласти кабачки з м'ясом.
Морква, помідори і перець порізати скибочками і перемішати в мисці, трохи посолити.
Викласти зверху в сковороду з кабачками. Додати 1/2 склянки води і поставити гаситися під кришкою на середньому вогні 30-35 хвилин.
Поспати дрібно посіченої зеленню.
Перекласти в глибоке блюдо і подавати до столу.
Приємного апетиту!