Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
300 г м'ясного фаршу (свинина+яловичина),
6 шт. болгарського перцю ,
2 цибулини,
2 ст. л. мелених сухарів,
2 свіжих томатів,
2 ст. л. томатної пасти,
рослинна олія,
1 пучок петрушки (зелень),
1 пучок кропу (зелень),
перець за смаком,
сіль за смаком.
Приготування:
У фарш перемолоти одну цибулину, додати сухарі, яйце. Посолити і поперчити. Добре перемішати. (При бажанні в фарш можна додати 50 г відвареного рису).
Перці вимити і очистити від нутрощів. Нафарширувати кожен перчик.
Другу цибулину дрібно нашаткувати і обсмажити на рослинній олії.
Додати порізані кубиками помідори. Обсмажувати ще 1 хвилину. Посолити.
Додати томатну пасту і пів склянки води. Викласти перчики і додати при води щоб вона покривала перці. Готувати на середньому вогні 25-30 хвилин.
Викласти на таріль і подавати з зеленню.
Приємного апетиту!