Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    (на 1 порцію)
    * стиглі (але не м'які!) м'ясисті помідори 2 шт. на порцію
    * зелень кінзи 1/2 пучка
    * часник 1 зубчік
    * кедрові горішки 10 г
    * оливкова олія
    * сіль, перець за смаком
    * пармезан
    томатів зрізати "кришечку", акуратно видалити м'якоть. М'якоть помідорів, зелень і часник дрібно нарізати. Перемішати нарізані овочі та зелень, посолити і поперчити за смак.
    Нафарширувати томати отриманою масою. Полити томати оливковою олією. Зверху покласти горіхи. Посипати тертим пармезаном.
    Перекласти томати фаршировані у вогнетривку форму і запікати в розігрітій до 200 градусів духовці близько 25-30 хвилин. Готові томати відрізняються неймовірним ароматом і приголомшливим смаком.
    Ідеально підійде як гарнір до запеченого м'яса.
    Приємного апетиту!