Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
(на 1 порцію)
* стиглі (але не м'які!) м'ясисті помідори 2 шт. на порцію
* зелень кінзи 1/2 пучка
* часник 1 зубчік
* кедрові горішки 10 г
* оливкова олія
* сіль, перець за смаком
* пармезан
томатів зрізати "кришечку", акуратно видалити м'якоть. М'якоть помідорів, зелень і часник дрібно нарізати. Перемішати нарізані овочі та зелень, посолити і поперчити за смак.
Нафарширувати томати отриманою масою. Полити томати оливковою олією. Зверху покласти горіхи. Посипати тертим пармезаном.
Перекласти томати фаршировані у вогнетривку форму і запікати в розігрітій до 200 градусів духовці близько 25-30 хвилин. Готові томати відрізняються неймовірним ароматом і приголомшливим смаком.
Ідеально підійде як гарнір до запеченого м'яса.
Приємного апетиту!